Ons kantoor

Met ons team van boekhouders & fiscalisten ondersteunen wij enkele honderden cliënten in diverse sectoren.  Bedrijfsleiders, freelancers, vrije beroepers, klein- of groothandel, uitzendkantoren, dienstenchequebedrijven, aannemers, horeca, sociale economie, …. elke cliënt krijgt advies op maat van zijn bedrijf.

Via onze Nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van fiscale actualiteit, interessante weetjes  of behandelen we een item waarover we veel vragen ontvingen.  Is er een wijziging welke invloed heeft op uw dossier, wordt u rechtstreeks gecontacteerd. 

Mocht onze eigen know-how in een bepaald vakgebied onvoldoende zijn, vinden wij voor onze cliënten een oplossing binnen ons netwerk van gespecialiseerde partners. Bij zeer specifieke vraagstukken verwijzen wij u door naar een expert.

Prestaties worden, op basis van duidelijke afspraken, forfaitair of in regie afgerekend.  Als erkend dienstverlener in de Kmo-Portefeuille kan je als klant van Alteor tot 30% van de kostprijs besparen voor de adviezen welke in aanmerking komen voor deze subsidie.

Het boekhoudkantoor is gelegen in een rustige straat aan de singel van Antwerpen (Berchem).  Deze ligging maakt ons vlot bereikbaar met de wagen (bv. vanuit E19 Brussel afrit “Antwerpen Centrum”, vanaf de ring (Gent of Nederland) afrit “Berchem”) of openbaar vervoer (tramhalte “Berchem - De Merode”). Onderaan deze pagina vindt u onze contactgegevens.

Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn, persoonlijk advies is immers onze troef ! Opgelet, door het hoog aantal aanvragen, en om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, accepteren wij enkel dossiers wanneer we hiervoor binnen onze planning voldoende tijd kunnen vrijmaken en waarin we inhoudelijk een meerwaarde kunnen betekenen. Alvast bedankt voor uw begrip.

 

Vragen? Contacteer ons

Contactgegevens

  Alteor bv
  Kardinaal Mercierlei 28
  2600 Berchem (Antwerpen)
  +32 (0)3 303.24.80
  info@alteor.be
  Btw BE 0882.610.324
  Erkenning BIBF 70146457

  Openingsuren
  • Op weekdagen van 09:00 tot 12:00 u en 14:00 tot 16:00 u
  • Op afspraak