Startersbegeleiding

Reeds meer dan 20 jaar begeleidt Alteor starters tijdens hun eerste stappen in de bedrijfswereld en verzorgen wij hun opstartformaliteiten.
Haalbaarheidsstudies, voorbereiding statuten, ondernemingsplannen,...   Als startende ondernemer is het vaak moeilijk om de juiste informatie te vinden en deze correct toe te passen. Door een professionele begeleiding vanaf de start vermijdt u tijdverlies en overbodige kosten.

Op basis van een prognose en uw persoonlijke fiscale situatie maken we een simulatie die haarfijn weergeeft wat de financiële en fiscale gevolgen zijn van uw keuze voor eenmanszaak versus vennootschap, of de verschillen tussen uw huidig werknemersstatuut versus zelfstandig statuut.  We adviseren over welke beroepskosten je kan inbrengen, geven tips over hoe je belastingen kan besparen en zorgen voor een globale optimalisatie van je inkomsten.

Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn !  Opgelet, door het hoog aantal aanvragen, en om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, accepteren wij enkel dossiers wanneer we hiervoor binnen onze planning voldoende tijd kunnen vrijmaken en waarin we inhoudelijk een meerwaarde kunnen betekenen.  Alvast bedankt voor uw begrip.


Onze andere diensten


Startersbegeleiding

Startersbegeleiding

Reeds meer dan 20 jaar begeleidt Alteor starters tijdens hun eerste stappen in de bedrijfswereld en verzorgen wij de opstartformaliteiten. Haalbaarheidsstudies, voorbereiding statuten, ondernemingsplannen, vestigingsattesten, ..

Lees meer


Bedrijfs- en financieel advies

Bedrijfs- en financieel advies

Opstellen budgetten, lenen of leasen, begeleiding overdracht aandelen of handelsfonds, vestigingswetgeving, vruchtgebruik constructies, voorbereiding kredietdossiers,… Alteor is uw ervaren partner in diverse werkdomeinen.

Lees meer


Boekhouding & administratie

Boekhouding & administratie

Boekhouding wordt nog te vaak aanzien als een noodzakelijk kwaad, een overhead die enkel geld kost. Een boekhouding op maat is echter een noodzakelijk beleidsinstrument dat u toelaat een volledig zicht te krijgen op uw bedrijf en tijdig bij te sturen waar nodig.

Lees meer


Fiscaliteit

Fiscaliteit

Alteor zorgt voor de berekening en optimalisatie van uw personenbelasting, vennootschapsbelasting, btw en opvolging van fiscale controles.

Lees meer